Heb je zin om te volleyballen?

Kom dan bij Kevoc spelen! 

We zijn altijd op zoek naar nieuw volleyliefhebbers van alle leeftijden. 

Hoe begin je er aan?

Kom een keer mee trainen…

Wanneer?

Kevoc heeft verschillende ploegen voor verschillende leeftijden en niveau’s. Elke ploeg heeft een pagina op deze website, kijk even waar je het beste past. Neem gerust even contact op met de trainer op voorhand en ga dan eens proberen op het uur dat je ploeg traint. De trainingen gaan door in de sporthal van Keerbergen of in de sporthal van het Koninklijk Atheneum Keerbergen. De trainers zullen je verder op weg helpen.

Neem zeker ook met ons contact op mocht jouw leeftijdscategorie niet meteen terug te vinden zijn op de website. Je kan in het algemeen contact opnemen via info@kevoc.be of 0486/502642 (Katrijn, voorzitter). Kevoc is een club met ambitie en daarom willen we graag nog enkele nieuwe jeugdteams starten.

Je kan drie keer geheel vrijblijvend komen proberen. Als het je bevalt en je elke week wilt terugkomen, dan zal de trainer je helpen met de inschrijving. Tijdens de maand september kunnen alle jongeren tussen 7 en 17 jaar zelfs de ganse maand alle trainingen geheel gratis komen volgen!

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding: Short, T-shirt en geschikte schoenen.
  • Kniebeschermers.
  • Een handdoek. Na een training kan een douche wonderen doen!
  • Een drinkbus. Na het zweten kan wat water helpen 😉
  • En belangrijkst: Goed humeur.

En kost het dan iets?

Als je bij ons komt volleyballen dan schrijven we je in bij de Vlaamse volleybalbond. Je bent dan volledig verzekerd, kan 2x per week komen trainen en speelt (als je wilt) 1 keer wedstrijd. Dit alles wordt begeleid door gediplomeerde trainers. Dat brengt natuurlijk allemaal een hele kost met zich mee. Een kost die voor 60% wordt opgevangen door alle activiteiten die we organiseren. Voor de rest rekenen we op het lidgeld.

Lidgeld Seizoen 2021-2022 – Nieuwe leden

TypeLidgeld
Senioren175,00 eur
Jeugd*125,00 eur
KWB90,00 eur
Ouderploeg85,00 eur
Vriendschap85,00 eur
G-Sport75,00 eur
* Vanaf het tweede kind bedraagt het lidgeld 110,00 eur.

Ben je komen testen en je officieel inschrijven?

Je kan je officieel inschrijven via onderstaande link. Hierdoor krijg je automatisch een login voor Twizzit, ons platform voor onze administratie.
https://twizzit.com/go/Kevoc-NieuweLeden