Is jouw bengel altijd bezig met een bal of wil je hem of haar net balgevoel bijbrengen? Wij starten vanaf september met twee kleine groepen waarin balgewenning en sporten in teamverband centraal staan!

Lesinhoud en doel

Een lesje zal één uur duren en start met een opwarmingsoefening met bal, nadien worden spelenderwijs balbaaninschatting, gooi- en vangtechnieken en balcontacten aangehaald en we eindigen met een (kleine) groepsoefening om het teamaspect te benadrukken. Uiteraard ligt de focus op plezier maken voor elk kind tijdens alle oefeningen en lessen.

Er zullen doorheen het seizoen verschillende ballen (volleybal, basketbal, pingpongbal, ballon, zachte bal, tennisbal, …) en attributen gebruikt worden, zodat de leden zich volledig kunnen uitleven. Naar het einde van het seizoen toe zal de focus lichtjes verschuiven naar de volleybaltechnieken, afhankelijk van de groep.

Naast fun en een uur vol beweging, zal je kind op het einde van het seizoen meer balgevoel hebben en beter kunnen samenwerken met leeftijdsgenootjes.

Lesuren en leeftijd

zaterdag 9u30 – 10u30: 1ste en 2de leerjaar (geboren 2017 of 2016)

zaterdag 10u30 – 11u30: 2de en 3de kleuterklas (geboren 2019 of 2018)

Alle lessen gaan door in de grote zaal van de sporthal in Keerbergen op de achterste velden aan het sportraam. We starten zaterdag 9 september 2023 en sluiten het seizoen af op zaterdag 15 juni 2024.

Het maximum aantal per groep is 14 kindjes. Er zijn minimum 2 trainers per groep aanwezig.

Inschrijving en proeflessen

Gedurende de eerste drie lesjes in september – op 9, 16 en 23 september – kan er gratis les gevolgd worden. Kom zeker proberen! Maar laat je mama en papa genieten vanuit de cafetaria, wij zorgen dat de kinderen niets tekort komen 😉 Voor de kleuters: graag net voor de les naar het toilet gaan om het lesuur optimaal te benutten.

Kevoc maakt gebruik van “Twizzit” voor alle communicatie en ledenbeheer. Indien de proeflessen in de smaak vallen, schrijf je hier in (link geldig vanaf 15/08/23). Deze link brengt je rechtstreeks naar het inschrijvingsformulier op Twizzit. Via de inschrijving kan je ook het lidgeld van €85 betalen (geldig voor het seizoen van 09/09/23 tem 15/06/24). Voor meer algemene informatie over Twizzit, ga naar de KEVOC site – Onze club – Twizzit informatie.

Tot zaterdag! x Team bewegingsschool – Daphné, An-Sofie en Kyra