Ons verslag kan je hier terugvinden.
https://kevoc.be/category/gambia/

In samenwerking met de Moobeta Foundation en Warme Gloed vzw investeert Kevoc Keerbergen in de Gambiaanse jeugd om hen enkele dagen in sport, ontspanning, onderdak en eten te voorzien. Dit gaat door tijdens de krokusvakantie 2023.
We organiseren met onze volleybalclub een kamp van drie dagen. De kosten van het kamp, de trainers en het materiaal wordt voorzien vanuit Kevoc. Reiskosten van de trainers worden door de trainers zelf betaald.
Gedurende die drie dagen, worden 140 kinderen op weg gezet in de wereld van sport, sociaal netwerk en zinnige tijdsbesteding. Tijdens de stage krijgen de kinderen 3 maal daags eten en worden ze opgeleid in de techniek maar vooral in de ethiek van de sport.
Om dit mogelijk te maken, zoeken we als club sponsors die ons willen ondersteunen in het mogelijk maken van deze droom voor de kindjes.

Sponsoring

Financieel – VZW

Financieel zoeken we in totaal een budget van 3000 euro. Dit gaat integraal naar de logistiek en het eten om de stage mogelijk te maken. Het mag rechtstreeks gestort worden op Warme Gloed vzw die deze stage ondersteunt.
Deze vzw kan een fiscaal attest ter beschikking stellen (begin 2023), dit geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren.

  • Particulieren: storten kan op rekeningnummer BE18 7390 1669 0465 met mededeling “Project Kevoc + naam + voornaam + adres”
  • Bedrijven: Storten kan op rekeningnummer BE18 7390 1669 0465 met mededeling “Project Kevoc + naam onderneming + adres onderneming + ondernemingsnummer”

De juiste mededeling is noodzakelijk voor het afleveren van het fiscaal attest!
Laat zeker ook even weten aan het werkgroepje dat je sponsort, dan kunnen we dat extra in de verf zetten bij onze leden, in de volleybalwereld en in de gemeente keerbergen.

Financieel – Kevoc

Als club betalen we de trainers ter plaatse voor hun trainingen en kopen we ruimte in een container om materiaal te verschepen naar Gambia (zie onder). Indien je hieraan wilt bijdragen, kan dit ook door een storting te doen naar Kevoc. Neem contact op met Katrijn (katrijn.vanhemelrijck@ae.be / 0486/50 26 42) voor meer informatie. Hiervoor kan enkel een sportsponsoring bewijs voorzien worden.

Materiaal (Update: de spullen zijn reeds in de container geladen)

Qua materiaal zoeken we (tegen half November – wordt verscheept met een container) zo veel mogelijk goede volleybalschoenen, sportoutfit, knielappen, maar ook volleybalnetten of palen, trainingsmateriaal, … Denk aan de oude outfits van je club, of de vele sportshirts, volleybalschoenen die te klein zijn, maar nog kwalitatief goed zijn, etc. 

Je kan dit binnenbrengen in de sporthal in Keerbergen tijdens een volleybaltraining of volleybalwedstrijd (neem dan contact op met iemand van het gambia groepje), rechtstreeks bij de oud-voorzitter in de Achiel Cleynhenslaan 44 of je kan ons hierover contacteren via info@kevoc.be om onderling iets af te spreken.

Inzamelmomenten:

  • Zaterdag 15 oktober – sporthal Keerbergen 13u-22u
  • Zaterdag 29 oktober – sporthal keerbergen 13u-22u
  • Onderling af te spreken indien jullie al een deel verzamelen als club/vereniging/bedrijf

UPDATE: De spullen zijn reeds in de container geladen.

Bovenstaande info kan u ook in pdf hieronder downloaden.

Waarom?

Laat de foto’s en het filmpje voor zich spreken. Daarnaast hier een testimonial van één van de trainers van onze vorige editie in 2018.

“Het is hartverwarmend om te zien met hoe weinig deze mensen zo gelukkig zijn. Het samenzijn, het eten en een plaats waar enkel ruimte is voor sport en plezier en waar de zorgen even achterwege kunnen blijven. De kindjes komen van over heel het land uit kleine dorpjes waar ze verder dikwijls geen avondverlichting hebben, in kleine zelfgebouwde hutjes wonen en slechts een kraantje voor 100 gezinnen hebben. Sporten in hun dorp wordt mogelijk gemaakt dankzij het materiaal dat we voorzien hebben. Ze genieten er zo van!”.

Bedankt om in overweging te nemen dit mooie project te steunen! Samen kunnen we trachten
geluk wat meer te verspreiden, één glimlach per keer!

Kevoc Keerbergen – Gambia team
Pieter Broens, Daphné Frigeni, Annelies Adriaenssens, Jeroen Streulens, Jana Verdegem, Gijs Uytterhoeven, Sarah Berden, Sofie Hendrickx, Tim Carmeliet, Céline Vanden Driessche, Manon Vandewaeter, Katrijn Vanhemelrijck & Karel Broens, Sanne Poppelsdorf en Sien Poppelsdorf