Kevoc doet mee met “Maand van de sportclub”

Vanaf 1 september neemt Keerbergen deel aan de Maand van de Sportclub. De vrijetijdsdienst lanceert een sportkaart die inwoners niet alleen initiaties aanbiedt bij de lokale sportclubs. Men maakt met de kaart ook kans om 100 euro te winnen.

De Maand van de Sportclub promoot jaarlijks in september de sportclubs bij de lokale bevolking. Om dit initiatief extra kracht bij te zetten lanceerde de dienst Vrije Tijd van de gemeente Keerbergen een bijkomende troef.

Zo stelt de gemeente vanaf 1 september een stempelkaart ter beschikking die initiaties aanbiedt bij in totaal tien deelnemende Keerbergse sportclubs. De sportkaart wordt bedeeld in de Keerbergse lagere scholen en is ook in GC Den Bussel, de sporthal en op het gemeentehuis te verkrijgen.

Beloning

“Wie drie stempels verzamelt door initiaties te volgen bij drie verschillende sportclubs, mag tot 10 oktober zijn of haar kaart binnenbrengen bij de vrijetijdsdienst (GC Den Bussel of Sportcomplex Keerbergen) en krijgt in ruil een leuk gadget. Onder alle deelnemers van de actie zal een onschuldige hand ook één gelukkige winnaar uitkiezen. Die ontvangt 100 euro, geschonken door gemeentebestuur Keerbergen, om te besteden aan het lidgeld bij een van de deelnemende lokale sportclubs.”

De deelnemende sportclubs zijn:

Kevoc (volleybal)
– Recrea Volley
– De Gympies (gymnastiek, ropeskipping)
– Titans Basketbal
– Wadokan Keerbergen (karate)
– BMX Dennenteam
– Dance Studio (dans)
– Dansschool Balanze (dans)
– Hockey Club Keerbergen Tigers
– Invicto Keerbergen (Jiu-Jitsu)